Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Αγώνας για μια αξιοπρεπή ζωή!!!



Από το ΔΣ της ΕΛΜΕ
 
ΟΛΟΙ στην απεργία και τις κινητοποιήσεις του 3ήμερου

Από σήμερα, Παρασκευή δίνουμε την μάχη να μην περάσουν τα μέτρα τα ασφαλιστικά, τα φορολογικά και τα άλλα του «4ου μνημονίου». Βρισκόμαστε στα Χαυτεία (Σταδίου & Αιόλου) στις 11.30 π.μ., στην απεργιακή συγκέντρωση και διαδήλωση.

Γνωρίζουμε ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια κυβέρνηση, που τελικά καθίσταται εχθρική απέναντι στις κοινωνικές ανάγκες και ένα επίσημο συνδικαλισμό που όχι μόνο έχει συμβιβαστεί, αλλά τελικά βρέθηκε να εξυπηρετεί τις ανάγκες των εργοδοτών.

Όμως η κατάσταση μπορεί να αλλάξει - αρκεί πρώτα και κύρια εμείς να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα - το απαιτούν οι συνθήκες, το αύριο το δικό μας και των παιδιών μας.

Γι΄αυτό είναι ο καιρός πάλι για να δημιουργήσουμε και να αγωνιστούμε!!! Ας δείξουμε αυτές τις μέρες, που θα προσπαθήσουν να περάσουν τα μέτρα, ότι είμαστε ΟΡΑΤΟΙ κι έχουμε ΛΟΓΟ.

(Δείτε απόσπασμα της ανακοίνωσης της Πρωτοβουλίας στην οποία συμμετέχει και η ΕΛΜΕ μας. Καταγράφονται και οι κινητοποιήσεις, που έχουν προγραμματιστεί) 


Το Σάββατο, 7 Μάη, στις 6μ.μ. καλούν σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα τα συνδικάτα και σωματεία και όλες οι συλλογικότητες του Αγώνα. Από το πρωί διοργανώνονται μαζικές εξορμήσεις και δράσεις σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας, με μαζικό κάλεσμα στους εργαζόμενους να μπουν στη μάχη. 

Την Κυριακή, 8 Μάη, καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στο εμπόριο και τα απεργιακά μπλόκα, στις 10.00 π.μ. στην αρχή της Ερμού-Σύνταγμα και ολοήμερες απεργιακές δράσεις με κατάληξη στο Σύνταγμα το απόγευμα (στις 6μ.μ.) και μαζικό Συλλαλητήριο ενάντια στην ψήφιση του ασφαλιστικού-φορολογικού εκτρώματος. Ψηφίζεται την Κυριακή το βράδυ στη Βουλή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου